Thursday, 31 January 2013

gitar?



gitarmerahjambu???????

teeeetttttttttttttttttttt....

okay.assalamualaikum.

berbalik kepada link belog aq nie....knpa gitarmerahjambu.blogspot eh??

Q:aq pndai maen gitar ke?
A:urmm xpon!

Q:aq ada gitar ke?merah jmbu eh?
A:pon x!!

Q:so...awat boh link cmtu??
A:sja2....sbb xdak idea nk boh nma link apa.....hahaha....kebetulan, aq tgh lyn wgm.....taw apa?? alaa...variety show Korea...WE GOT MARRIED tu....ala...yang xtaw tu, buat2 taw je la eh....kalo xtaw jgak, mcm biasa....sila tnya Uncle Google.Terima kasih.

Q:apa kaitan WGM dgn blog aq?
A: sebb kebetulan aq tgk episod Goguma couple...seohyun n yonghwa...kan Yonghwa ada nk belikan gitar kaler pink kat si seohyun...so, mcm sweet je...so, thats why la tercetus ilham nk letak gitarmerah jambu....hik3...(okay....annoying) =..='

Q:so, blog ni x ada kaitan dgn gitar la eh?
A:Xkot...its just a name....belog ni xberkisar psl gitar pon.xajar cra nk maen gitar pon..xjual gitar or apa2 yg sewaktu dgnnya.terima kasih.

hurmmm....apa2 pon, xkisah la belog kita tu nk letak nma apa....apa2je pon, kalo bole yg senonoh skit la kan....yg penting, kita bole share bnda2 yg bermanfaat, ada isi, ada info....ada cerita2 faedah nk dikongsikan dgn kwn2 yg mnt blogging.....kan??

Sesetengah org...okay! SESETENGAH!...msti ada yg ckp, ada personal belog mcm nk dedahkan rhsia peribadi la....diari on9 la.....apa la...urm, sbenarnya aq xkisah pon apa org nk ckp....biar la....jnji sesiapa yg mnt berblog tu, jgn putus asa utk berkrya...menulis....korang berani nk menulis scra public...kann??

and....bg sesiapa yg duk kgsi ilmu, info , pengetahuan, BERDAKWAH...lagi aq tabik...tabik spring!!...yela, berkongsi dgn org benda baik....dpt pahala kan?? :D

Q:so, apa point belog aq nie?nk berdakwah ke, berKPOP...bergosip???
A:....ntah.....dlu org ada blog, aq pon nk ada....hahahaha....tettttt....mybe blog ni cacamarba kot...mcm2 ada...tp InsyaAllah...yg baek2 aje...xsntuh snsitiviti mna pihak....PEACE YEAW!!

InsyaAllah..sesiapa yg msuk wilayah blog aq nie....berada dlm keadaan aman sentosa hendaknya...amiin..

orite...sejak dah smggu cuti sem ni, xdak keja apa nk bt...so, mybe aq nk bt renovation skit kat beloq aq yg ntah apa2 nie...biasa la kan...beginner bru....xpro lg....entry dlu pon byk aq dlte. ye la...dlu entry aq duk cita bnda sedey ja...aq bca balik pon, rsa malu...tettt....rhsia!!..blog still in progression okay..biar slow, asalkan smart!

okay.smpai sni sja.assalamualaikum. less than three semua!!